- Autor: ZoraSiskova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsní řízky albert Quality | 300 |
Celer - bulva | 200 |
Vejce celá průměr | 50 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,kari
Energetická hodnota celkem: 2018 kJ
Bílkoviny (g): 80,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1009 kJ
Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Omytý celer nastrouháme/máme-li robot tak v robotu/,přidáme kuřecí řízky/rovněž rozemleté,1vejce,osolíme,opepříme,trušku kari,vytvoříme karbenátky a na velmi malém množství rostl.oleje osmažíme,/nejlépe na tefl.pánvi/dáme na pap.ubrousek okapat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.